قسمت اعظم کود حیوانی از جمله کود مرغ امروزه در عالم و کشور‌ایران به مصرف کشاورزی میرسد . امتیاز و خاصیت کود مرغی در کشاورزی عبارتند از :

تا‌مین اندازه متعددی از موادسازنده غذائی مورد استعمال گیاه نظیر نیتروژن ( N ) فسفر ( P ) و پتاسیم و غیره به خاک زراعتی .

تشکیل هوموس در خاک که سبب تصحیح خاک سطحی و تصحیح موقعیت فیزیکی زمین یا این که بافت سنگین وزن و سبک می شود که سود آن تهویه خاک , ارتقا توان پرورش بذر و درخت و ارتقا گنجایش مراقبت آب در زمین و بالاخره ارتقا عمل میکروارگانیسم های اثر گذار در خاک هست .

بدین ترتیب با مصرف متناسب کود مرغی در کشاورزی کیفیت خاک از حیث فیزیکی و شیمیائی ارتقا یافته و در این حالت احتیاج به به کارگیری از دستکم کود شیمیائی است و این فرمان از حیث اقتصادی هم تماما مقرون به صرفه است ( با دقت به این‌که هر ۱۰۰۰ قطعه جوجه کبابی در طی ۸ هفته ۲ تا ۲ . ۵ بدن کود ساخت می نمایند )

مبنی بر هر بدن کود خیس ۶/۱۷ کیلوگرم مواد نیتروژنی و ۲۶ کیلوگرم فسفات به صورت P2O2 و ۳۲ کیلوگرم پتاسیم به صورت خالص وجود داشته است . در کود کم آب شده این مقادیر به ۳۱ کیلوگرم مواد نیتروژنی و ۶۹ کیلوگرم مواد فسفاتی و ۴۴ کیلوگرم مواد پتاسیمی ارتقا مییابد . با طولانی تر نمودن کودهایی مثل سوپر فسفات که سبب باقی ماندن گوگرد در آن و همینطور پودر آهک جهت جلو گیری از تولید بوی نامطبوع بها اقتصادی آن را بالا موفقیت .

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

hamianedalat.parsablog.com پرتال آموزش،مشاوره،کنکور/قبولی تضمینی کنکور باراد،مشاوره تضمینی کنکور باراد بررسي آثار هنري نرم افزارهای قرآنی راشد وبلاگ دریچه کتانی وبلاگ همیار آموزش