انگور خارجی یا این که «گوس بری» ( ‌Gooseberry ) میوه ای گرد به رنگ‌های‌ سپید مایل به رنگ زرد , سبز , صورتی , قرمز‌رنگ , ارغوانی و گهگاه زیاد تیره تقریباً مشکی رنگ است .
وقتی که نوروفروغ خورشید به صورت بی واسطه روی این میوه بتابد رنگ خویش را بیشتر نمایان مینماید . پوست گوس بری روشن است که به رنج به گوشته ای سپید رنگ که دربردارنده یک سری دانه است چسبیده است . قطر این میوه میان یک تا سه سانتی متر است .
بیشتر اشکال گوس بری مو جود در آمریکا پیوندی , از دو جور کلیدی اروپایی و آمریکایی می‌باشند . قطر گوس بری اروپایی حدود سه سانتی متر است . گونه آمریکایی آن کوچک خیس و گِردتر و رنگ آن وقتی که رسیده می شود دربین صورتی تا قرمز رنگ ارغوانی است .
گوس بری اروپایی مستقر کوه‌های قفقاز و شمال آفریقا است . گوس بری آمریکایی مستقر نواحی شمال شرقی و شمالی – مرکزی آمریکا است . در اروپا از قرن ۱۵ به سپس کشت میگردند . این گیاه درمقابل سوزوسرما فراوان مقاوم است و به خیر در دمای ذیل و آب و هوای سرد پرورش می نماید .
گیاه گوس بری کوچک , برگریز با بوته‌های
‌چوبی است که روی گره‌های ساقه‌ها تیغ دارااست . میوه‌ها در حین ساقه‌ها یا این که به صورت تکی ظواهر میگردند و پرورش میکنند یا این که به صورت مدل ای , در دسته‌های دو تا چهارتایی . معمولاً زمانی که میوه‌ها بیش تر از حد رسیده میگردند از ساقه‌ها به زمین میفتند .
به دلیل اینکه گوس بری میوه ای ترش طعم است معمولاً با شکر پخته می‌گردد و به صورت نو مصرف نمی‌شود . این میوه ترش طعم را می توان با میوه‌های دیگر ادغام کرد و با آن گونه های پای , مربا یا این که ژله صحیح کرد . از گوس بری نرسیده سسی تهیه و تنظیم می شود که تکمیل کننده نیکی برای غذاهایی نظیر غاز یا این که اردک بریان شده‌است .

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تورهای مسافرتی خارجی و داخلی آيينه بندان شهر عشق و تنهايي مجله آموزشی چرم بلاگی برای سن فایل دانلود کتاب رایگان دانشگاهی دست نوشته های من پیچک افرا Bob